Melle Wynia email to: mellewynia@noonnoo.com or add me to skype: m.wynia
RSS

Site verhuisd

0 Comments/Pings Persoonlijk 2010.11.12

Ik heb mijn site verhuisd naar: www.mellewynia.nl.

Hoewel ik veel webdesign werk heb, ben ik altijd beschikbaar voor nieuwe projecten!

Verbeter de “Older” en “Newer Posts” links

0 Comments/Pings Begrijpen, Mijn Kennis 2010.02.13

"Older Posts" and "Newer Posts" Dit is veel logischer!

Ik heb ontdekt dat je de navigatielinks “Older Posts” en “Newer Posts” gemakkelijk kunt verbeteren door er een pijl voor te zetten die naar beneden wijst voor oudere blogposts en naar boven voor nieuwere blogposts.

↑ (newer posts)

↓ (older posts)

Als de pijlen naar links of rechts wijzen, dan moet ik daar altijd goed over nadenken. Dat verwart me. Meestal doet me denken aan een pagina terug gaan in plaats van oudere blogposts ‘gaan’ bekijken.

Hoe groei weer te geven? – 1. Inleiding

0 Comments/Pings Design 2009.08.31

We hebben al snel de neiging “meer van iets” als beter op te vatten. Hogere gebouwen, grote auto’s, meer omzet, meer winst, meer welvaart, puur kapitalisme. Maar hoe leg je op een website van een bedrijf uit, dat als je bij hen bent, dat alles beter zal worden, dat de omzet zal stijgen?

Een groei curve en het mannelijke symbool.

Groei associeren we met iets goeds. Mensen worden langer doordat ze gezonder (of in iedergeval voedzamer) eten, we verdienen relatief veel per hoofd op deze wereld en we zijn altijd uit op meer groei. Er zijn allerlei bedrijven die ons helpen zelf te groeien of in iedergeval meer “groei” uit te stralen. Vaak als mensen naar groei zoeken bij een bedrijf, dan is het internet een handig medium om het snel op te bekijken. (Continue reading…)

In Android makkelijk je websites testen

0 Comments/Pings Browser 2009.08.25

Krijg een indruk van hoe websites op smartphones aanvoelen en wat de nadelen/voordelen zijn, binnen 5 minuten!

Ik wil graag een mobiele variant maken van mijn Open Source WordPress thema Fazyvo: Fazyvo Mobile. De meeste browsers die je op Smartphones vindt, ondersteunen de HTML en CSS volledig. Zo zien al mijn sites allemaal hetzelfde uit in iPhone Safari, Opera Mini en natuurlijk de browser in Android.

Android is gebaseerd op Linux en dus helemaal open source (gratis). Een aantal developers hebben de moeite genomen Android ook geschikt te maken voor gewone computers, hierdoor kun je het in een Virtuele Machine draaien op je eigen computer. Ik ga nu kort uitleggen hoe je Android kunt installeren op jouw computer. Het maakt niet uit of je Linux, MAC OS X of Windows gebruikt.

Android in MAC OS X.
Aanschouw mijn website in de Android Browser!

(Continue reading…)

Simplicity in webdesign…

0 Comments/Pings Design 2009.08.16

Simplicity is een beetje een ‘vage’ term, maar het is wel een belangrijke ‘waarde’ in mijn webdesign waarden en normen bakje. Simplicity betekent letterlijk eenvoudigheid. Als iets eenvoudig is, dan is het makkelijk te doen en het zal dan ook wel makkelijk te leren en overzien zijn voor de bezoeker. De ‘eenvoudigheidsgraad’ van een website wordt bij de eerste indruk meteen vastgelegt.

Google.nl: menubalk
Neem een kijkje naar de menubalk op Google, stel je voor dat ze deze naar de onderkant van de pagina zouden verplaatsen!

(Continue reading…)

↓ Older Posts